УНСС се присъедини към окупацията

39713
УНСС се присъедини към окупацията

И УНСС се присъедини към студентската окупация. Пред централния вход на учебното заведение вече има студенти с плакати в ръце.

Исканията на студентите, изказани пред Нова телевизия, са – искане да се събуди гражданското общество и да се възроди моралът в политиката. А възраждането му минава "през оставка на това компроментирано правителство", подчертаха протестиращите студенти.

#ДАНСwithme отново подкрепи студентите

Кръстовището пред Ректората на Софийския университет е блокирано от протестиращи. Спряно е движението по бул. "Цар Освободител" от ул....

На въпрос дали има страх в УНСС от по-масова окупация, защото в университета преподава премиерът Пламен Орешарски, окупаторите отговориха, че тях лично не ги е страх.

Против окупацията е студентския съвет в УНСС. Представителите уточниха, че не са против моралните ценности на протестиращите, но заявиха, че протестът изкарва едни морални ценности пред други. Един от студентите, които са против окупацията, се оплака, че вчера си е взел неплатен отпуск и е бил неприятно изненадан и „огорчен”, след като е видял окупацията.

„Ние не пречим повече на учебния процес в УНСС, отколкото 240 депутати пречат на България да се развива нормално”, контрираха студентите-окупатори.

И бунтуващите се студенти, и тези, които са против окупацията, заявиха, че са гласували на последните парламентарни избори.

Студенти от НБУ блокираха Околовръстното

Точно както бяха обявили, студенти от Нов български университет  (НБУ) блокираха Околовръстния път на София. Около двайсетина ст...

В УНСС учебен процес има, но не във всички зали.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com