ТВ7 към Ива Николова: Щом не можеш да си намериш гости, какъв професионалист си?

30051
ТВ7 към Ива Николова: Щом не можеш да си намериш гости, какъв професионалист си?
Снимка: News7

Щом не може да си намери гости, какъв професионалист е тя? Този въпрос, макар и завоалирано, постави ТВ7 във връзка с хвърлената в ефир оставка на "звездата" на сутрешния блок на телевизията Ива Николова.

Тази сутрин Николава обяви, че след като "горещите" лица и фигури на България не идват в предаването ѝ "Гореща точка", значи нейното присъствие в ТВ7 е в повече и едва ли медията има нужда от това. Няколко часа по-късно ТВ7 вече излезе с официална позиция във връзка с изцепката на Николова:

Цирк в ТВ7 - оставки се хвърлят в ефир

Зародишът на сътресението в ТВ7, което стана напълно официално само преди час-два, всъщност се появи още в сутрешния блок на телевизият...

Във връзка с изявеното желание на Ива Николова за прекратяване на трудовите й взаимоотношения с TV7, бихме искали да подчертаем, че както колегите й, така и ръководството на телевизията се дистанцират от начина на заявяването му.

Със съобщаването на решението си в ефир, г-жа Николова наруши професионалните и етични норми на поведение. Аргументирайки се с нежеланието на политици да гостуват в нейната рубрика, тя постави своя професионализъм под въпрос. Наред с това остави и впечатлението, че е водена от други интереси, различни от обществените.

Именно заради това, TV7 се дистанцира и изразява своята негативна позиция, като заявява, че в името на истината и гражданските интереси, ще продължи да работи, въпреки създалата се ситуация.

TV7 и BBT поискаха процедура по несъстоятелност

Ръководството на ТV7 и BBT поиска от Софийски градски съд откриване на производство по несъстоятелност, гласи официално съобщение на м...

Ива Николова замести Николай Бареков в сутрешния блок на ТВ7. Преди нея напусна и сестрата на Зинаида Златанова - Миляна Велева, която беше директор на "Новини и актуални предавания" в медията. А самият Бареков, в коментар пред ПИК, казва, че изпълнителният директор на ТВ7 Десислава Тошева била освободила "почти всички журналисти".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com