Борисов се обадил на чистачките от софийското летище, че ще издейства да останат на работа

2253
Борисов се обадил на чистачките от софийското летище, че ще издейства да останат на работа
Снимка: Pixabay

Чистачки от летище София се готвят да посрещнат от благодарност премиера Бойко Борисов тази вечер пред Правителствената зала на терминала.

"Колеги и колежки, всички, които искат да останат на Летище София, довечера пред Правителствена зала в 18.00 часа с деца, мъже и роднини, елате да изразим благодарността си на Единствения Човек в тази държава - Господин Премиера, Бойко Борисов. Човекът, който ни чу и разбра нашата болка!!!", написа във Facebook една от хигиенистките на летището Евелина Петрова, предаде Стандарт нюз.

Причината е, че според думите на една от жените, премиерът лично им е обещал да издейства всички да запазят работата си.

В друг публикация във Facebook групата "Летище София замириса" жената пише:

Чистачките на Летище София се вдигнаха на бунт, остават без работа

Чистачките на летище София излязоха на протест, тъй като управата е сключила договор с частна фирма, която поема техните задължения и т...

"Вярвате ли в чудеса?! Аз - Да! Преди половин час говорих с г-н Бойко Борисов, да, с г-н Бойко Борисов – Министър-Председателя на Република България. Той каза, че независимо от всички сложности и трудности, които ще му струва това, ще прекрати договора, и ще ни остави да работим на летището. Аз съм чистачка, на която се обади Премиера. Господин Борисов спасява моето семейство, спасява нашите семейства!!! Ние знаем колко трудно ще бъде това за него. И точно поради тази причина още повече сме признателни и благодарни! Господин Борисов, Бог да Ви благослови!"

Както е известно премиерът е на срещата на върха на държавните ръководители в Брюксел, но също сподели във Facebook написаното от Евелина Петрова.

Припомняме, че в началото на месеца стана ясно, че управата на софийското летище склюва договор с частна фирма, която поема задълженията на чистачките и те остават без работа.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com