Манолова: Отворена съм да работя с протестиращите

4796
Манолова: Отворена съм да работя с протестиращите
Снимка: БГНЕС

Аз няма какво повече да им кажа, не мисля, че в случая думите са подходящи. Смятам, че с действията си, че ще покажа, че съм добър и активен омбудсман. Гражданите преценяват срещу какво да протестират. Това заяви в ефира на БНТ избраната за национален омбудсман Мая Манолова, коментирайки организирания срещу нейния избор за обществен защитник протест пред Народно събрание.

Манолова подчерта, че тя ще е институцията, която ще защитава онеправданите.

Цветанов: Всички от ГЕРБ са гласували или за Пенчев, или са пуснали недействителна бюлетина

Всички депутати от ГЕРБ са гласували или за Константин Пенчев, или са пуснали недействителна бюлетина, защото може да се търси по-добър...

"Далеч нямам илюзията, че се харесвам на всички, но ще работя с всички, и с тези, които протестират. Аз ще съм отворена да работя с тях, както и съм работила в предишното си битие", каза Манолова.

Хората има огромни проблеми, заяви Манолова, обръщайки внимание на правозащитните теми. "Гражданите имат нужда от ефективна и сърцата защита", каза още тя, коментирайки, че администрацията има навика да се самозабравя. "Всяко добро управление има нужда от активен борец срещу безобразията на администрацията", каза още Мая Манолова. Според нея с ролята си като омбудсман тя ще може да прави това, като заяви, че от партийни позиции не могат да се защитят всички граждани.

"И Констатин Пенчев беше депутат и след като той доказа, че може да бъде равно отдалечен от партиите, то аз мога да докажа, че мога да бъда равно близка до гражданите и до партиите", каза още новият обществен защитник.

"Омбудсманът трябва да работи с правителството...Времето ще докаже, че притесненията срещу моето избиране са били прекалени. Ще работя добре и с партиите от опозицията и с управляващото мнозинство", заяви Мая Манолова

Светльо Витков се гаври с Мая Манолова (ВИДЕО)

След като днес стана ясно, че депутатът от БСП Мая Манолова е избрана за омбудсман на Републиката, социалните мрежи настръхнаха и набър...

"Макар и да не са ме подкрепили, депутатите от ГЕРБ няма да съжаляват за моя избор", коментира също тя. "Бих се намесила и в Селистар, и в Гърмен", коментира Мая Манолова наболелите в обществото в последно време теми.

"Мнението на гражданите е и много задължаващо. Със сигурност ще докажа, че притестенията са били неоснователни", завърши Мая Манолова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество