Волен Сидеров към Канал 3: Защо лъжете, че провокираме?

27910
Волен Сидеров към Канал 3: Защо лъжете, че провокираме?

Веднага след като многобройният протест пред централата на "Атака" премина, лидерът на националистите Волен Сидеров се появи с кола с охрана. Сидеров нападна вербално колегите от Канал 3, като бодигардовете на депутата ги прогониха с викове: "Махайте се".

В момента пред централата на "Атака" останаха само симпатизантите на националистическата партия, които скандират името на партията и с които Волен Сидеров говори.

15 хиляди души в София на протест по данни на МВР

Митинг-шествието тръгна към Народното събрание, а вече 15 хиляди души са на протеста по данни на МВР, предаде БГНЕС. Пред парламента с...

След това лидерът на "Атака" настигна екипа на Канал 3 и го нападна с думи, че това е провокация. "Долни лъжци, защо казахте, че провокираме. Интервюираш тука хулигани, поръчкови подлеци, отивайте да снимате лумпеняците", крещеше Сидеров с пълен глас. "На мен ли викате турци, който се боря за държавата? Бойко Борисов колко ви плати? Колко ви даде Цветанов, ти си се продал за жълти стотинки", крещеше изпадналият в бяс Сидеров.

"Ти ги водеше, подтикваше към хулиганство", редеше постоянно Волен Сидеров в ефира на Канал 3, а неговите симпатизанти скандираха: "Атака".

В крайна сметка репортерът на Канал 3 Димитър Патарински се оттегли след като от студиото му казаха да го направи. Преди това самият Сидеров заяви, че "тръгва на спонтанен протест", като се насочи с групата около него към Народното събрание. Там той се засече с част от протестиращите, като обясняваше как с акцията пред джамията преди години е доказал партиотизма си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com