ВМРО: Войната вече е в Европа

5101
ВМРО: Войната вече е в Европа
Снимка: БГНЕС

Терористичните акции от последния ден във френската столица Париж могат да се определят като мащабно, добре организирано нападение. Това е една война, изнесена вече в центъра на Европа, е позицията на ВМРО.

Партията изказва искрени съболезнования на близките на жертвите и на френския народ за кървавата трагедия.

Ирина Бокова: Атентатите в Париж са варварско престъпление

Солидарност с народа на Франция изрази генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, предадоха специалните пратеници на БГНЕС от Париж П...

На територията на Европа отдавна има фронт, рушащ устоите на светското общество. Фронт срещу европейската цивилизация. Страните от ЕС проспаха и продължават да неглижират заплахата, а вината се коренни в небрежната политика на Европа по отношение на ситуацията в Близкия Изток.

Коментарът на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов за терористичните актове в Париж е, че осъществяването им говори за сериозен предварителен план и много добра организация – проведени са в рамките на три часа на шест различни места.

Каракачанов е член на парламентарната комисия по отбрана и комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание.

Според него в тази организирана атака са участвали минимум 20-30 човека. Атентатите се случват на места, които се охраняват, но извършителите преодоляват това. Вероятно са имали съучастници, които са ги пропуснали да влязат с оръжие на стадиона и в концертната зала.

Цачева и Миков също осъдиха атентатите в Париж

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева изпрати съболезнователни адреси до председателите на Сената и на Националното събрание...

За да направиш подобна акция, освен помагачи, трябва да имаш резервни квартири и складове, където да се намира цялото това въоръжение, както и база, в която си подготвил операцията. Очевидно е, че не става дума за изолиран терористичен акт на група фанатици, а за една много добре планирана организация, която действа в синхрон, коментира Каракачанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com