Вложителите на КТБ излизат на протест пред БНБ

34676
Вложителите на КТБ излизат на протест пред БНБ

Протест с искане за решение на проблема с Корпоративна търговска банка „в сроковете, в които много по-тежки проблеми бяха решени в съседна Гърция, Кипър и Португалия" организира Фейсбук групата „КТБalive" на 11 август от 15 ч. пред БНБ.

Искането ще бъде отправено към управителя и УС на КТБ.

"Другата България" заплашва с колективен иск държавата и БНБ заради КТБ

Отворете незабавно Корпоративна търговска банка, за да се осигури достъп до на вложителите в нея с до 100 хил. евро до парите им. Ако н...

„Поставянето на банката под специален надзор от органите на БНБ, чрез което е замразена цялата й дейност, създава изключително сериозни и тежки проблеми на нас, вложителите, добросъвестните кредитополучатели, фирми и др. От всички досегашни действия на компетентните органи виждаме, че те нямат никакво желание да работят по европейски и освен размотаване и препращане във времето на решението на проблема, друго не се случва. Ние не сме по-малко европейци от вложителите в техните страни и считаме, че след като техните проблеми са решени за дни и седмици, е недопустимо да бъдем баламосвани вече два месеца! Искаме българските институции да работят по европейски, като направят така, че да получим достъп до сметките си още в следващите дни, както стана в горепосочените страни", заявяват членовете на групата, предаде КРОСС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com