Трифонов към Недялков: Обичаш ме малко. Ах, жалко, жалко...

11637
Трифонов към Недялков: Обичаш ме малко. Ах, жалко, жалко...

Слави Трифонов отново демонстрира своята любов към собственика на жълтия сайт ПИК Недялко Недялков. Телевизионният водещ отправя послание към Недялков от няколко билборда в столицата.

"Скъпа моя Недялко, обичаш ме малко. Ах, жалко, жалко..." е написано на билбордове, на които има и снимка на водещия на розов фон с червени сърца.

Билбордовете са на бул. "Евлоги Георгиев" 17, на ул. "Граф Игнатиев" 64 (пред сградата на "Булгартабак" на Попа), на ул. "Граф Игнатиев" 22 (площад Славейков), на бул. "Черни връх" в посока мола "Сити Център София"и х-л Хилтън и на бул. "Пенчо Славейков".

Както се разбира от съобщение на сайта на „Шоуто на Слави”, билбордовете всъщност са част от нов конкурс, обявен от шоуто

„Слави Трифонов постави романтични билбордове на 5 места в столицата и обявява конкурс за селфи с някой от тях. Накрая той ще определи снимката победител и някой ще спечели телевизор”, се казва в съобщението на сайта

Възможно е да премахнат въпроси от референдума на Слави Трифонов

Част от въпросите за референдума на Слави Трифонов ще бъдат премахнати, обявиха от ръководството на ГЕРБ. Един от тях е този за намаля...

В края на миналият месец Недялков даде на прокурор Слави Трифонов. Поводът е писмо от тв водещия до редакцията на ПИК. Според агенцията в него е имало физически закани. Трифонов изпратил и 20 червени карамфила. А първопричината за конфликта бе материал в жълтия сайт, според който Трифонов е хомосексуалист.

Няколко дни след това СДВР извика водещият на разпит. В отговор на това Трифонов призна чувствата си към Недялков.

"Аз реших да поведа битка за своята любов - тя се казва Недялко. Аз съм влюбен в него, той е дебел, но аз го харесвам такъв", каза тогава водещият.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com