Стартира антиправителствена информационна служба

15466
Стартира антиправителствена информационна служба

От днес започва работа Антиправителствената информационна служба, която ще публикува и изпраща съобщения за случващото се на протестите срещу правителството на Пламен Орешарски. Тя ще се публикува в интернет на www.noresharski.com и в специални прессъобщения с по-важната и ексклузивна информация от протестите, предаде Стандарт нюз.

Утре, 22 юли (понеделник) в 10.00 часа, ще се състои и първата пресконференция на организацията - с участието на макроикономиста Георги Ганев на тема "Ненужната актуализация на бюджет 2013". Мястото на провеждане е офисът на открито на Бетахаус на пл. Народно събрание 3.

Българското политическо уродство

От най-мразена партия ГЕРБ взе да става най-ухажваната. Управляващите няма да спрат да ласкаят опозиционата партия, докато не я вкарат...

Целта на новата информационна служба е да представя точна и обективна информация за протестите срещу правителството. Информацията в него, както и във всяка информационна агенция, е безплатна и свободна за цитиране и препубликуване. Призовават се медиите да се позовават на noresharski.com или на Антиправителствената информационна служба (АИС) при публикуване и препубликуване на информации от сайта.

Екипът на сайта е от хора с медиен опит, които ще работят на доброволни начала за каузата на гражданско общество в България.

Освен разпространяването на новини, снимки и видео за медиите, Антиправителствената информационна служба ще организира и пресконференции по различни актуални теми, свързани с правителството и протестите. Те ще се провеждат на площадите "Независимост" и "Народно събрание" и ще се обявяват предварително на медиите.

Всеки, който желае, може да изпрати новина, снимка и видео за www.noresharski.com, като на страницата "Изпратете сигнал" има указания как това да стане анонимно и безопасно.

Контрапротестиращите се оплакаха на РИОКОЗ за шума от протеста

Подкрепящите кабинета "Орешарски" отново се събраха днес пред пилоните на НДК. Проправителствените демонстранти се заканиха да не се пр...

"Нека работим заедно за една по-добра България. Вече вярваме, че това е възможно!", се казва още в информацията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com