Смях и сълзи в ТВ7: Полицаи в живо студио, кучета пред входа, Бъчварова иде

10448
Смях и сълзи в ТВ7: Полицаи в живо студио, кучета пред входа, Бъчварова иде
Снимка: БГНЕС

Новините на ТВ7 в 15 часа днес протекоха с полицаи в студиото.

„Извинявайте, това ще бъде жив ефир, може ли да излезете?”, попита водещият Атанасов полицая, стоящ в студиото. „Не, не мога да изляза, наредено ми е”, отговори униформеният.

МВР пратило повече полицаи в ТВ7 от страх от журналистите

Във връзка с въпроси за присъствието на служители на МВР в и около офиса на ТВ7 от МВР уточняват: "Полицията оказва съдействие на част...

„Уважаеми дами и господа, работата на новинарите е нещо много специфично. Когато се излъчва една емисия, не може да бъдат допуснати външни хора в нито една телевизия, в нито едно студио. В момента зад гърба на операторите има полицаи. Зам.-шефът на СДВР Радослав Сотиров е тук и въпреки това полицията стои в студиото и реално за нас е трудно да започнем да излъчваме”, заяви новинарят.

Той попита дали наистина е наложително полицаите да присъстват в студиото. „Само един декор ни дели и нас, и вас. В такъв случай ще ви помоля да си изключите телефоните и да пазите тишина. Ще го направите ли? Никой ли не може да ми отговори?”, попита Атанасов.

В крайна сметка емисията започна при "полеви" условия с минути закъснение. Тя бе прекъсната обаче от влизането на униформен полицай в студиото.

"Надявам се премиерът, президентът да гледат и видят - полицай се разхожда пред камерите по време на директно излъчване на новини", заяви Атанас Атанасов.

Куп знайни фигури скочиха: Акцията в ТВ7 е удар срещу демокрацията и държавата

Не мога да разбера какво се случва и страшно много неизвестни има в тази история. Така коментира случващото се в в ТВ7 и обискът там пр...

В момента министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова пътува към сградата на ТВ7. Освен това стана ясно, че освен 40-те полицейски коли пред ТВ7 е имало и полицейски кучета.

В ефира на ТВ7 вече се размаха и некролог за "свободата на словото", заговори се с думи като "щурмуваха" и "фронтова линия". А най-сочният коментар, при това на водещ репортер на медия пред камера, е: "Полицаи има, но колкото за едно районно, а не като за бежански лагер или протест".

От ТВ7 обещаха утре да има катафалка и кръст в помен за свободата на словото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com