Шефът на КАТ е отстранен

34886
Шефът на КАТ е отстранен
Снимка: БГНЕС

Началникът на КАТ Богдан Милчев е бил отстранен от поста си. Това съобщи информационна агенция КРОСС, базирайки се на свои източници. Новината бе потвърдена от министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

На мястото на Милчев ще застане досегашният му заместник Иво Писанов, предаде Нова телевизия. Причините за освобождаването на комисаря от поста, е че ръководителите не са доволни от работата му, взаимодействието с главната дирекция и метода на управление на КАТ.

Има подозрения за опит за атентат срещу шефа на КАТ-София

Служители на СДВР разследват версия за атентат, опит за който е бил направен срещу началника на столичния КАТ Богдан Милчев, предаде КР...

Комисар Милчев няма да бъде уволнен, а преместен в резерва, съобщи БНР, цитирайки вътрешния министър Йовчев. Той обясни решението си за освобождаването и с недобрата статистика на броя на жертвите в София, както и недоброто взаимодействие на КАТ София и Националната полиция.

Слухът за напускането на Милчев се появи още миналия месец в медиите, но тогава не беше потвърден.

Веднага обаче в защита на шефа на Столичния КАТ Богдан Милчев тръгна из онлайн пространството петиция. „От няколко дена по медиите се говори за уволнението на началника на КАТ- София комисар Богдан Милчев. Въпреки че още тази информация не е доказана, ние решихме да изпреварим събитията за да защитим един от хората, които правят така, че една институция да работи. Моля присъединете се към това събитие, поканете приятелите си и подпишете петицията!", написаха феновете на Милчев във Фейсбук.

Милчев беше назначен за шеф на столичния КАТ през май 2011 година, след като МВР пенсионира цялото ръководство на звеното.

В Сливен започва операция на КАТ за спазване на правилата за движение през зимата

От следващата седмица (02.12 - 08.12.13) Дирекция „Пътна полиция” предприема масирана полицейска операция на територията на...

Припомняме, че миналия месец от поста си бе освободен и директорът на "Национална полиция" Ангел Антонов. Антонов бе назначен за директор на Главна дирекция “Национална полиция” от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов през юни 2012 г. Преди това той оглавяваше "Криминална полиция".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество