Шедьоврите на Zepter в помощ на здравословното хранене

36299
Шедьоврите на Zepter в помощ на здравословното хранене

„Яжте по-малко, живейте по-дълго”, казва британският учен Майкъл Мозли. Той твърди, че ако консумираме 600 калории по-малко на ден, продължителността на живота ни се удължава значително. Строгият контрол над калориите е единственото нещо, което наистина води до дълголетие, категоричен е Мозли. Неговият извод се подкрепя и от изследване на University College London, според което, ако се храним 40% по-малко, ще удължим живота си с 20 години.

Цептер представя новата си система за почистване

За хората с алергии или астма домашният прах е една от най-големите грижи. Той им прави компания всеки ден. И присъства навсякъде: по ...

Колекцията шедьоври на Zepter в пълна готовност. Да ви приготви порция „здраве”

При традиционното приготвяне на храната питателните й свойства се губят. А това означава, че тялото ни не приема онова количество енергия, което му е необходимо. И иска още. Затова непрекъснато ядем и сме непрекъснато гладни.

Готварските съдове на ZEPTER неслучайно се наричат "шедьоври". Те са специално направени така, че да запазват хранителните свойства на продуктите в процеса на готвене, да ни карат да се чувстваме сити и доволни – така, както природата настоява. Резултатът? Когато се храним качествено, СЕ ХРАНИМ ПО-МАЛКО. 

Пловдивчанка спечели чисто нов автомобил от „Цептер-България”

Чисто нов автомобил спечели шестдесет и три годишната Анка Стоилова от град Пловдив. Автомобилът е Ford B-Max. Той е подарък от „...

„Шедьоврите” са направени от най-скъпата неръждаема стомана в света. И са с безупречен дизайн. Освен здравето, в кухнята на Zepter доминира и изкуството. 

Съдовете-шедьоври на Zepter имат патент за правилно приготвяне на здравословна храна. Те съчетават технологиите на бъдещето с мъдростта на отминалите векове. Да вземем например крилатата мисъл на Хипократ: „И нека храната бъде вашето лекарство и вашето лекарство бъде вашата храна”. Актуално, нали? 

Съдовете-шедьоври може да се намерят в шоурума на Цептер-България или чрез търговските консултанти на компанията в цялата страна. 

Полина Ал-Битар: Надявам се нашата философия да достигне до повече хора

Разговаряме с Полина Ал-Битар, генерален мениджър на „Цептер-България”: - Zepter е на пазара в България над 20 години. Как...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com