Семейството на племеника на Плевнелиев завежда граждански иск

12022
Семейството на племеника на Плевнелиев завежда граждански иск
Снимка: БГНЕС

Станислав е инвалид, нарушени са правата му. Това заяви Румен Плевнелиев - бащата на Станислав Плевнелиев. Той добави, че никъде по медиите не е чул, че детето му е инвалид.

Името на племенника на президента (Станислав - бел.ред.) нашумя през миналия месец. Тогава той обясни, че на 15 октомври бил арестуван, защото отказал да подпиша акт за пресичане на червено.

Племенникът на Плевнелиев нарушил десетки пъти Закона за движение по пътищата?

Над десет акта и фишове за превишена скорост има племенникът на Росен Плевнелиев - Станислав, твърди вестник "Труд". Според информация...

Семейство Плевнелиеви възнамерява да заведе граждански иск заради превишаването на правата от страна на полицаите. В ефира на bTV Румен Плевнелиев обясни, че ще става дума за нормална сума, а не за нещо свръхголямо. За момента дори не е ясно в кой точно съд къде ще бъде заведен този искът.

Няма никакъв проблем за това, че представителите на силите на реда са задържали инсулина на Станислав за няколко часа. Искът ще бъде за това, че над момчето има причинено насилие. Това твърдение може да бъде доказано с документи.

Родителят беше категоричен, че законът трябва да се спазва. Въпреки това той уточни, че не е съгласен, че за пресичане на жълто и червено всеки ден трябва да се арестуват по 50 души.

 

Не обявяват официално данните от проверката за племенника на Плевнелиев

Месец след разпоредената проверка по ареста на президентския племенник Станислав Плевнелиев разултатите от нея още не са ясни. "Проверк...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com