Сблъсък при Народното събрание

16203
Сблъсък при Народното събрание

Веднага след вербалния сблъсък с екипа на Канал 3, Волен Сидеров стигна до площада пред Народното събрание и там се получи сблъсък с останали хора от големия днешен протест.

Полицията се появи след няколко минути и въдвори ред, след като преди това атакистите опитаха да преобърната ПТС-а на Канал 3.

Волен Сидеров към Канал 3: Защо лъжете, че провокираме?

Веднага след като многобройният протест пред централата на "Атака" премина, лидерът на националистите Волен Сидеров се появи с кола с о...

След като и полицията се появи, самият Сидеров премина през загражденията около Народното събрание и разговаря с полицаите, неясно на каква тема. Според Канал 3 Сидеров е питал силите на реда защо не го пазят.

"Това е хулиганство, полицията отказва да арестува тези, които ни напднаха, които ни замеряха. Това е скандално", каза Сидеров.

"Защо искате полицията да ви пази. Не се бутайте, на кого изпълнявате поръчка", продължаваше да пита лидерът на "Атака".

"Аз не ви бутам, вървя до вас", отговори младо момиче.

Малобройна групичка при централата на "Атака" предизвика протестиращите

Напрежението при централата на „Атака” в София се покачи неимоверно, след като групичка от двадесетина до петдесетина души ...

Обстановката около парламента се поуспокои, няма физически сблъсък в момента. Хората изпратиха лидера на "Атака" с викове "довиждане".

Междувременно Владимир Каролев написа във Фейсбук профила си, че "журналист беше предупреден от полицай да бяга, защото "ИДВАЛИ" от "Атака".

Веднага след инцидента на мястото на събитието се появи и Сашо Диков, който тръгна към един от джиповете на жандармерията и попита къде е началникът им. Жандармерията обаче пренасочи Диков към пресцентъра, запали возилото и си тръгна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com