Последни заявки за участие в BAPRA Bright Awards 2014

17760
Последни заявки за участие в BAPRA Bright Awards 2014

Поради сериозен интерес и желание за участие в BAPRA Bright Awards 2014, Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) дава възможност за последни заявки в конкурса. Таксата за желаещите да се включат ще бъде с 20% по-висока от настоящите цени. Кандидатури ще се приемат през онлайн платформата на конкурса www.bapra.bg/2014 до 7 април, не по-късно от 23:59. Кампаниите следва да са осъществени в периода март 2013 г. - февруари 2014 г. Могат да участват проекти, организирани от ПР агенции и от вътрешни ПР отдели на компании.

Категориите, в които могат да се подават заявки в конкурса са седем: „Кампания за устойчиво развитие”, „Специално събитие”, „Иновативна кампания”, „Кампания, реализирана от вътрешен ПР отдел”, „Комуникационна кампания на годината”, „Агенция на годината” и  „Комуникационна кампания в публичния сектор”.

Най-успешните ПР кампании в България ще бъдат оценявани от изцяло международно жури, председателствано от г-н Дейвид Галахър, президент на Световната ПР организация (ICCO). Сред останалите членове на журито са: Кристоф Жинисти, смятан за един от основните двигатели, допринесли за развитието на дигиталните комуникации в Европа и основател на неправителствената организация WebDiversity; Барт де Врийс, член на борда на Международната ПР асоциация (ИПРА) от 2009 г.; Д-р Янина Дюбейковская, съпредседател и програмен директор на Световния комуникационен форум Давос; Д-р Зехра Гюнгьор, президент на Международната ПР асоциация (ИПРА) за 2014 г.; Джон Сандърс, регионален президент на Fleishman-Hillard за Европа, Близкия Изток и Африка (ЕМЕА); Франсис Ингам, миналогодишният председател на журито и главен изпълнителен директор на Световната ПР организация (ICCO) и много други. Представяне на всички членове в журито можете да намерите тук: http://www.bapra.bg/2014/bg/jury/

Подробна информация за конкурса, срокове, такси и документи за участие може да бъде намерена на www.bapra.bg/2014. Актуална информация за BAPRA Bright Awards 2014 можете да следите и във Фейсбук страницата на конкурса: https://www.facebook.com/BAPRABrightAwards.

Срокът за участие в BAPRA Bright Awards 2014 се удължава до 3 април

Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) удължава крайния срок за подаване на заявки за участие в петото юбилейно издание на престиж...

Официални партниращи организации на BAPRA Bright Awards 2014 са Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ), Италианска търговска камара в България (Camera di Commercio Italiana in Bulgaria), Гръцкият бизнес съвет в България (HBCB) и Германо-Българска индустриално-търговска камара (ГБИТК).

Медийни партньори на конкурса са: Българска национална телевизия, сп. Мениджър, в. 24 часа и в. Труд, actualno.com, expert.bg, dir.bg, Econ.bg, PR&Media News, news.bg, bulgariautre.bg, mkt360.eu, bgreklama.bg, csr.bg, SeeNews, mypr.bg, списанието B2B и b2bmagazine.bg.

Спонсори на проекта са: Кемпински Хотел Зографски София, Протехника, Брангаба, Dve events, Текама, Gettyimages, Coca-Cola, Загорка и ABSOLUT!

Ако желаете да получите допълнителна информация за конкурса или да се присъедините като партньор, изпратете своето запитване на: office@bapra.bg.

***

За BAPRA Bright Awards

От днес можете да заявите участие в BAPRA Bright Awards 2014

Днес, Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) обяви началото за подаване на заявки за участие в петото юбилейно издание на престижн...

Наградите BAPRA Bright Awards са учредени през 2010 г. и много бързо се утвърдиха като единствения форум у нас, който дава възможност на ПР професионалистите да сравнят своите постижения със световната ПР практика. С всяка изминала година броят на заявките за участие расте значително. През 2013 г. участваха рекорден брой кандидатури досега – над 80. Изборът на победителите е напълно конфиденциален, като всеки член на журито оценява самостоятелно постъпилите кандидатури в дадена категория.

За БАПРА

Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) е създадена през 2001 г. като независима и доброволна организация с нестопанска цел да подпомага и утвърждава ПР-а като дейност в полза на развитието на съвременното общество. БАПРА работи за подобряване партньорството на ПР бизнеса у нас с държавната и местната власт, академичните среди, бизнеса, граждански организации и медиите. Членове на БАПРА са най-авторитетните компании за комуникационни услуги на българския пазар. Всички членуващи компании в асоциацията приемат Етичния кодекс на ПР специалистите в България, гарантират прозрачна и почтена дейност, висок професионализъм и лоялно отношение, както към клиентите, така и към своите колеги. БАПРА е гласът на българския ПР бизнес.

Facebook: https://www.facebook.com/BAPRA.Bulgaria?ref=hl   

Web-site: www.bapra.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com