"Отивайте си с Бойко", крещяха едните. "Предатели", отговориха другите

16264
Сблъсъци няма, Орлов мост е блокиран

Отивайте си с Бойко”, „К.рви на Бойко”, избухнаха демонстрантите от Орлов мост. „Предатели, предатели”, „Искаме си Бойко”, отвърнаха симпатизантните на Борисов.

Това е картината на площада пред Народното събрание. Полицията е разделила с голям кордон двете групи, загражденията са подсилени. Отцепен е подстъпа към Българската академия на науките (БАН).

Протестите продължават - хората изразяват различни позиции

На "Орлов мост" хората отново се събират и в момента се взема решение накъде да тръгне поредното протестно ществие, предаде БНТ. "Оста...

Част от протестиращите срещу цялостната ситуация в България вече започнаха да се изнасят към Орлов мост. Цялостна организация на протеста обаче няма, мненията са крайно различни, едно обаче е ясно – всеки иска нещо. Хората искат сигурност, искат по-добър живот, но едните смятат, че това може да стане като има сриване изцяло на политическата система в този и вид, а другите считат, че само Бойко Борисов може да върне стабилността и да поведе България към по-добро бъдеще.

В момента пред Народното събрание е спокойно, като повечето хора се изтеглиха към Орлов мост и продължават протеста там – главно заради съмнения, че ще има нови провокации, както вчера. Движението там е изцяло блокирано. Точно вчера обаче и точно на Орлов мост се стигна до кървавите сблъсъци с полицията.

На Орлов мост обаче повечето протестиращи направиха нещо безпрецедентно - изгониха повечето маскирани младежи, които бяха сред тях, показа "Нова телевизия". Все пак малка групичка младежи с покрити лица още е там, но засега кротува.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com