Падение: Учители карат ученици да се кълчат на кючек на Азис (Видео)

17040
Падение: Учители карат ученици да се кълчат на кючек на Азис (Видео)
"Танцът" под звуците на чалгата е станал в общината на Видин на тържество за 8 март

Падението на българската образователна система и скандалите в родните училища придобиха ново грозно изражение.

Доказателство за това стана клип с танцуващи на чалга ученици, който взриви интернет пространството. Детското кълчене под звуците на песен на Азис е станало в общината на Видин на тържество за 8 март. От няколко дни видеото, качено от възмутен родител, обикаля интернет и повлича след себе си лавина от коментари в социалните мрежи и форумите. В описанието на клипа в YouTube пише "Гнусота и сквернота", но това е сред най-нежните определения по негов адрес.

"Повръща ми се като го гледам, не искам да повярвам, че това се случва, при това в общината", пише разгневен видинчанин, цитиран от АСН. "Не знам кой е допуснал това и кой въобще е решил да направи хореографията, къде е министърът на образованието?!", коментират във Фейсбук групата "Нека спрем чалга замърсяването". 

"ОТВРАТ!!!! Но забелязахте ли как родителите се радват...?! Това е равносилно на детска порнография!!!!", продължава тирадата на противниците на чалгата. "Идва чалга поколението, гответе се...", предупреждава потребител. "Всички станахте пуритани, май забравихте в коя чалготека сте се кълчили на абитуриентския си бал", размахва пръст на всички друг фейсбукър.

Това е груба манипулация, обясняват пред Дартс нюз общинари от Видин. На 8-и март сборна формация от ученици е изнесла тържество. Децата са рецитирали стихове, танцували са на песни на Емил Димитров, Тони Димитрова и други български изпълнители. Някой обаче е записал и изрязал само парчето на Азис, за да компрометира местната власт, убедени са общинските служители.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com