Богдана Карадочева: Дим Дуков не се вписваше в тая бездуховност

12038
Богдана Карадочева: Дим Дуков не се вписваше в тая бездуховност
Роднини, приятели и колеги се събраха в църквата "Света Параскева", за да кажат последно сбогом с водещия

Роднини, приятели и колеги се събраха в църквата "Света Параскева", за да кажат последно сбогом на Дим Дуков и да го изпратят в последния му път, предаде БГНЕС.

Цветя пред ковчега оставиха Йорданка Фандъкова, Богдана Карадочева, Мартина Вачкова, Камен Воденичаров, Катерина Евро, Тончо Токмакчиев, Емил Кошлуков, Ваня Щерева, Мариус Куркински и много други приятели на Дуков.

"Имах безкрайно много хубави спомени с него. Той бе с огромно въображение, с много идеи и много силно чувство за справедливост. Мисля си, че най-важното е, че неговият дух остава с нас. Трябва да се усмихваме повече, защото той много се усмихваше" , сподели неговият близък приятел Камен Воденичаров.

Почина Дим Дуков

Дим Дуков е починал, съобщиха от болница "Доверие". "Пациентът почина в 7.15 ч. тази сутрин от полиорганна недостатъчност, вчера отказ...

"Познавам го от малък, познавам родителите му. Не мога да говоря за него в минало време. Той е интелигентен, мил и различен от останалите. Различен с възпитанието си, различен с това, че не се вписваше в тая бездуховност. Беше вярващ и съм сигурна, че е отишъл при Бог на хубаво място", каза Богдана Карадочева, която също дойде да поднесе цветя днес.

Да почете своя колега и приятел беше дошъл и стилист Капанов.

"Той беше изключителен, интелигентен, всестранно развит. Дим беше човек, с когото можеше да контактуваш, беше добър приятел и изключително почтен човек. Ще загубим много от това, че той си отиде", сподели фризьорът.

Актрисата Катерина Евро си спомня за Дим с хилядите красиви моменти които са имали зедно "Познавах го повече от 20 години. Отиде си един добър и хубав човек, който винаги се притичваше на помощ", каза през сълзи актрисата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com