Руснак се спречкал с Борисов в Банско

15304
Руснак се спречкал с Борисов в Банско
Свидетели на "снежния атентат" останали изумени как охранителите на министър-председателя не могли да реагират и да го предпазят

Премиерът Бойко Борисов е бил съборен от руски турист насред ски пистата в Банско, твърди „България Днес”. Новината бе потвърдена от три независими един от друг източника. За капак и актрисата Нона Йотова, чийто съпруг Богомил Бонев има хотел в зимния курорт, написала за атаката на страницата си във Фейсбук, но после бързо изтрила текста.

Премиерът бе в Банско за Световната купа по ски - алпийски дисциплини. В петък Борисов решил да покара ски в компанията на Цеко Минев и гардове-те си от НСО, когато бил връхлетян и съборен от руснак.

Борисов - първият премиер от Евросъюза, посетил "революционен Тунис"

Българският министър-председател Бойко Борисов е първият премиер от Евросъюза, който посещава официално Тунис след демократичните проме...

Свидетели на "снежния атентат" останали изумени как охранителите на министър-председателя не могли да реагират и да го предпазят. От удара Бойко паднал и се търкулил по пистата, а всички около него се втурнали да му помогнат. Руснакът не знаел с кого си има работа и веднага тръгнал да се разправя. Дори разменил няколко цветущи фрази с Борисов. За секунди гардовете на премиера обкръжили туриста. В този момент братушката разбрал, че се е забъркал с грешния човек. Без капка компромиси служителите на НСО арестували нападателя. Оказало се, че кара ски без документи. След разпит директно на пистата чужденецът бил пуснат да си ходи.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com