Във Външно всички болни заради Хилъри Клинтън

9866
Във Външно всички болни заради Хилъри Клинтън
Виновен за това е американският протокол

Няколко високопоставени дипломати от МВнР во главе с министъра на външните работи Николай Младенов са с простудни заболявания и остър катар на горните дихателни пътища (ОКГДП) след посещението на държавния секретар на САЩ Хилъри Клинтън.

Виновен за това е американският протокол, който държал 20 минути на студа официалните лица, дошли да посрещнат важната гостенка на летището, пише "24 часа".

София под масиран щатски десант

София стана обект на масиран щатски десант, отбелязва „Стандарт”. Два дни след посещението у нас на държавния секретар на...

Г-жа Клинтън ще слезе от самолета по сако, затова всички трябва да са без връхни дрехи, казали от американското посолство в София. Така външният министър Николай Младенов, посланичката ни в САЩ Елена Поптодорова, директорът на дирекция "Америка" Христо Гуджев, шефът на българския държавен протокол Иван Димитров и още няколко души от Външно зъзнали близо половин час по сака при минус 15 градуса. Накрая Хилари слязла от самолета с дебело палто, а ден след посещението посрещачите й се тръшнали с температура и бронхитни оплаквания, а други - със зачервена оточна лигавица на носа и болки в ставите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com