Марешки: Горивата са между 40 и 50 стотинки по-евтини и пак печеля

10478
Марешки: Горивата са между 40 и 50 стотинки по-евтини и пак печеля
Снимка: БГНЕС

"Между 40 и 50 ст. на литър е по-евтино. Може да се печели от тази бензиностанция. Колко печеля, зависи от това колко хора са доволни". Това заяви Веселин Марешки в предаването "Лице в лице" на запитване дали може да се печели от бензиностанция, в която цените са толкова по-евтини.

"На практика бях отчаян от действителността с горивата и проучвах бизнеса с горивата. Може да имам една бензиностанция за момента, но след като цялата държава протестира, накрая се оказа, че аз с тази бензиностанция показах релните неща". Той сподели, че след проучване се оказало, че при зареждането на един резервоар на колата е бил ощетяван с около 45 лева.

Марешки се заканва, че няма да спре да подава евтино гориво

Продавам с около 3 до 5 стотинки марж в моята бензиностанция. Това обяви аптекарският бос Веселин Марешки пред Нова телевизия. Още по ...

" За 3 седмици ме провериха 4 пъти и всичко е наред, не само е чисто горивото, но и са всички доволни. Купуваме от най-реномираните производители. Един и същи е доставчикът на мен и на големите вериги".

"В момента трафикът във Варна е много по-голям, откакто отворих бензиностанцията. Преди си стигах обезпокояван до нея, сега всички зареждат", допълни Марешки.

За  оглавявания от него инициативен комитет за провеждане на национален референдум по 5 въпроса: "Понеже държавата не се намесва, направихме референдума, така че държавата да направи така да няма картел. Така или иначе ще има референдум и решихме да е на всички злободневни теми. За 2 седмици вече имаме над 100 000 подписа".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com