Крепи ли Цветан Василев властта, питат от "Протестна мрежа"

26818
Крепи ли Цветан Василев властта, питат от "Протестна мрежа"
Снимка: БГНЕС

Нашият сигнал срещу Цветан Василев, Делян Пеевски и „България без цензура” обхваща десет групи съмнения. Това заяви Николай Стайков, един от представителите на „Протестна мрежа”. Говорим за конфликт на интереси, пране на пари, търговия с влияние, обявено и действително имотно състояние, отношения с офшорни фирми с неясен собственик.  

Както виждате Цветан Василев и Делян Пеевски говорят само „в контролирана среда”. Призовавам Василев да дойде и да назове поименно кукловодите ни – в противен случай приемам, че той прави внушения, продължи с обясненията Антоанета Цонева.

Протестна мрежа внася сигнал за престъпна група "Василев, Пеевски и Бареков"

Само след половин час Протестна мрежа ще внесе сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров относно организирана престъпна група, свързана ...

Ако забелязвате, в интервюто на „24 часа” с Василев няма посочен автор. Ако това е платена публикация, то трябва да бъде упоменато. Иначе говорим за неспазване на етичен кодекс - защо авторът се страхува да сложи името си? И в интервюто се говир за „медийна гилотина”. Точно медийните бухалки от медиите на „семейството на г-н Пеевски” действат по този начин – с внушения и обвинения, на които обвинените не могат да отвърнат на същата трибуна, обясни Цонева в сутрешния блок на bTV.

Да припомним, че пред ПИК Цветан Василев казва, че „през мен те атакуват властта”. Е тогава той ли е този, който назначава властта? Каква е връзката на един банкер с властта? Нека г-н Василев обясни как се получава така, заяви блогърът Асен Генов.

За мен говорим за сделка – медийно влияние срещу осигуряване на удобството на тази власт, посочи Стайков.

На въпрос дали има други хора, политици и бизнесмени, срещу които трябва да се действа със същия аршин и да се подават сигнали, от „Протестна мрежа” дадоха за пример Моника Йосифова-Станишева – съпругата на Сергей Станишев. Да не забравяме обаче, че точно Делян Пеевски изкара хората по улицата, завършиха от „Протестна мрежа”. Има идея да се подадат и други сигнали към прокуратурата, както и да добавим още информация по сигнала срещу Василев, Пеевски и Николай Бареков.

Осман Октай: Русия ще смени КТБ като лице на интересите си

Ако няма външно наблюдение по сигнала срещу Цветан Василев, Делян Пеевски и Николай Бареков, не съм оптимист. Поздравявам „Протес...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com