Контра - Влади Въргала оглави комитет в защита на Цветан Василев

45215
Контра - Влади Въргала оглави комитет в защита на Цветан Василев
Снимка: БГНЕС

Максимата „контра” в България се спази за пореден път, след като днес, в пресклуба на БТА, беше представен граждански комитет в подкрепа на банкера Цветан Василев.

Като говорител и лице на клуба се изявява популярният актьор Влади Въргала, чийто сериал „Шменти капели: Легендата” върви по ТВ7. Не липсват и други популярни лица – актрисата Аня Пенчева, която също участва в продукция на ТВ7 и е известна с увековечаването на бюста ѝ пред театър 199, певицата Николина Чакърдъкова – на нейните концерти в зала 1 на НДК личи спонсорската подкрепа на КТБ, Силвия Кацарова, Тити Папазов и президентът на федерацията по мотоциклетизъм Богдан Николов (КТБ е основен спонсор в българския спорт, особено що се отнася до волейбол, баскетбол, а Василев е собственик на „Ботев Пловдив”), Наско от БТР, отец Никанор от Гигинския манастир.

Дончева: Цветан Василев да си спомни какво са правели нацистите с еврейските банкери

Цветан Василев е трябвало да си спомни по-рано какво нацистите са правели с еврейските банкери – взимали са им парите и са ги уни...

Според всички тези доста известни в България хора атаката срещу Василев е безпрецедентна. Ако този цирк повлияе върху бизнеса на Василев и заради това „Шменти капели: Легендата” спре, то ще вляза в манастир, зарече се Въргала. А Богдан Николов добави, че заради направеното от Василев за българския спорт трябвало да му бъде вдигнат паметник до Съдебната палата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com