Камерън остана впечатлен от оградата по границата ни

4967
Камерън остана впечатлен от оградата по границата ни
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов е показал на британския министър-председател Дейвид Камерън оградата на българо-турската граница, информира "Дарик нюз".

Камерън е останал впечатлен от съоръжението и от мерките на страната ни в борбата с незаконните мигранти, съобщи bTV, като се позова на пресцентъра на правителството.

Камерън кацна на летището в Бургас, без да го забележи никой

Малко преди 8 часа самолет с британския премиер Дейвид Камерън и българския му колега Бойко Борисов се е приземил на летище Бургас, съо...

Във Фейсбук Бойко Борисов също публикува информация от посещението на британския премиер. Борисов съобщи, че Камерън е гледал нестинарски танц и е опитал от българската кухня.

Камерън видя и защитното съоръжение, което се изгражда в района от ГКПП-Лесово до браздата. След това британският премиер е посетил Елхово, където се е запознал с работата на системата за видеонаблюдение по границата.

Рано тази сутрин българският премиер Бойко Борисов и британският му колега Дейвид Камерън кацнаха на Летище Бургас при безпрецедентни мерки за сигурност.

Пред пропускателния пункт се чу само официалната церемония по посрещането на Камерън, в която се включи Бургаският духов оркестър.

Камерън ни похвали за опазването на границите

Важно е да разбием ДАЕШ (арабския акроним за Ислямска държава – бел. ред.) там, където тя съществува – в Ирак и в Сирия. ...

Кметът на Бургас Димитър Николов е посрещнал на летището Дейвид Камерън и Бойко Борисов. При посрещането Камерън е пожелал "успех на Бургас".

Николов е подарил на Камерън икона на Свети Николай Чудотворец, съобщава БТА. Той е обяснил на британския премиер, че Свети Николай Чудотворец е закрилник на Бургас, а на 6 декември е празникът на града, с който започват Коледните празници.

Дейвид Камерън посети страната ни по покана на министър-председателя Бойко Борисов от юни. Това е първото посещение на действащ британски премиер от 16 години насам.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com