Иван Гарелов: Мислех, че Бойко Борисов ще прояви чувство за хумор

25908
Иван Гарелов: Мислех, че Бойко Борисов ще прояви чувство за хумор
Снимка: БГНЕС

Целта на материала с Бойко Борисов, излъчен в предаването „Оригиналът”, бе да разчупи леда между политици и медии. Така известният журналист и водещ на предаването Иван Гарелов коментира скандала около "интервюто" на Борисов, заради което лидерът на ГЕРБ сезира СЕМ.

„Аз съм изненадан от реакцията на Борисов. Тя е неадекватна, случаят не е нито толкова драматичен, нито пък, заслужаващ внимание на СЕМ. Въобще не отговаря на истината, че ние сме заблуждавали някого, тъй като точното съобщение, което ние пускахме, казва: „Бойко Борисов за пръв път в „Оригиналът“. Никъде не се казва, че е интервю нито, че ще бъде на живо. Ако някой се е подвел да мисли, че е така, това си е негова грижа, но ние това не сме го правили. Целта на това, което ние направихме, разчитайки че Бойко Борисов ще прояви чувство за хумор и в рамките на тази по-отворена политика, която провежда в последно време, имам предвид и пиенето на кафе с Лютви Местан, той може да се отзове. Фактически голямата ни цел е да разчупим този лед, този абсурд, в който едва ли не всеки политик си има една телевизия, в която се появява, а в другите не се появява”, коментира Иван Гарелов. По думите му това ощетява зрителите.

Журналисти организират протест заради неразкриването на нападения над колеги

Журналистите Иван Бедров, Миролюба Бенатова и Росен Босев организират протест под надслов „Да се ядосаме днес. Утре може да е къс...

Журналистът не се ангажира с прогноза за това, какво ще бъде решението на СЕМ по подадената жалба, информира Агенция "Фокус".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Пожелания за Гергьовден
Пожелания за Гергьовден

Всеки познава поне един човек с името Георги или Гергана, които празнуват имен ден на 6 май - ето кои са най-хубавите пожелания за Гергьовден. Най-хубавите...