Ген.-майор Радев: Нямам личен конфликт с Ненчев

5156
Ген.-майор Радев: Нямам личен конфликт с Ненчев

Нямам личен конфликт с министър Николай Ненчев. Това каза на брифинг началникът на ВВС генерал-майор Румен Радев, след проведена среща в Министерски съвет с премиера Бойко Борисов, във връзка с депозираната му и в последствие оттеглена оставка, предаде "Фокус".

"Сутринта подадох оставка. В МО всички дирекции са ангажирани в търсене на решение. Ако имаме различия, те са чисто принципни", одпулни той.

Ген.-майор Румен Радев оттегля оставката си след разговор с Борисов

Министър-председателят Бойко Борисов проведе разговор с началника на ВВС генерал-майор Румен Радев веднага след като беше уведомен за...

"С тази програма, която ще се приеме на следващото заседание на МС ще бъдат отпуснати сериозни средства за да може догодина юни месец да увеличим броя на техниката, летателните часове на летците ни, да преминем към следващо ниво на подготовка", каза още Радев.

Междувременно, след като БСП поиска оставката на Ненчев, същото стори и Атака. Националистите изтъкнаха като мотив, че военният министър ще даде на турски самолети да пазят небето ни, което било позор.

Атакистите продължават да настояват за отстраняването му и предупреждават, че "следващият военен министър не трябва да бъде продължител на унищожителната за България пронатовска политика, която забърква все по-големи скандали на локално и международно ниво, като например конфликтите в арабските страни".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com