Днес ще бъде предимно облачно и по-хладно

1735
Днес ще бъде предимно облачно и по-хладно
Снимка: Pixabay

Сутринта все още над крайните югоизточни райони ще има валежи, но от запад-северозапад ще започне бързо намаление на облачността. Минималните температури в повечето места ще бъдат между 2° и 7°, в София около 3°.

След обяд, за кратко, над цялата страна ще се установи слънчево време, но от югозапад ще започне ново увеличение на облачността. Ще духа слаб, в Северна България умерен вятър от запад-северозапад, който вечерта почти навсякъде ще стихне. Максималните температури ще бъдат между 8° и 13°, в София около 8°.

Днес над страната ще бъде предимно слънчево

Над страната ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб южен вятър. Минималните температури ще бъдат между минус 5° и 0°, съобщиха...

В планините ще духа умерен и силен западен вятър. Облачността ще намалее, но след обяд над Рило-Родопската област тя отново ще се увеличи. На отделни места по високите части ще превали слаб сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра минус 5°.

По Черноморието преди обяд ще има значителна облачност, която ще намалее и в следобедните часове ще е предимно слънчево. В сутрешните часове, по южното крайбрежие все още ще има превалявания. Ще духа слаб, по северното крайбрежие умерен вятър от запад-северозапад.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com