Депутат от ДПС избил с щит стъклото на обсадения автобус?

16232
Депутат от ДПС избил с щит стъклото на обсадения автобус?

В автобуса имаше щитове, но не на всички прозорци. Предполагам, че до предното стъкло, което бе избито, беше депутат от ДПС и той е избутал прозореца, след като е хвърлен камък. Това заяви пред bTV червеният депутат Антон Кутев. По думите му в автобуса не били само депутати, а и хора от администрацията на парламента.

Нека някой вземе един щит и да се опита да избие стъклото отвътре, прикани Кутев. 4-5 камъка са нужни, за да падне едно стъкло. Това с щит отвътре не може да стане, категоричен е избраникът, който наблюдавал как се счупил прозорец на автобуса, след като бил ударен с няколко павета.

Протест пред централата на ГЕРБ

Протест пред централата на ГЕРБ в София - десетки младежи, организирани от движение "Сила", се събраха, за да изразят своето отношение ...

„Първото стъкло, което се счупи, бе над главата ми, преди задната врата. За да падне това стъкло, трябваше да го ударят три-четири камъка, тъй като бе многопластово. Това прави невъзможно избиването отвътре на прозореца с щита". Кутев обясни падането на стъкла извън автобуса със защитна реакция. "Когато се удари с камък, нормално е щита да се върне навън", каза социалистът.

Това, което мога да гарантирам категорично е, че отвътре никой не е хвърлял камъни и не е чупил стъкла, допълни той. По думите му камъните са хвърляни, за да бъдат убивани хора. Този, който хвърля камък, го е подбрал, за да убива, смята Кутев, цитиран от БЛИЦ.

Някой хвърля камъни по мен и после казва: "Не бе, ти сам си си хвърлил камъка", възмущава се депутатът. И допълва: "Ние не сме пращали хора да хвърлят по нас камъни. Това са криминални прояви, защото става въпрос за опити за убийства".

"Не изключвам предсрочни избори и не смятам, че има драма, коментира народният представител. Ако ние не посочваме такава дата, това е, защото тя не е ясна", допълни той.

ДАНСwithme през очите на EUObserver

Протестът #ДАНСwithme продължава да вълнува не само българското общество, но и европейското. Редица медии в Западна Европа обърнаха вни...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com