Ценко Чоков заплаши, че ще направи телевизионни журналисти "на лютика"

9988
Ценко Чоков заплаши, че ще направи телевизионни журналисти "на лютика"

Вчера "Господари на ефира" показаха видео с новата суперскъпа придобивка на кмета на Галиче Ценко Чоков, който вече притежава и чисто нов луксозен джип за 200 000 лв.

Както за спечеления пореден мандат, така и за белия джип вечният кмет почерпил най-близките си приятели на шумно тържество в Галиче преди дни. На клипа се вижда и лидерът на ДПС в Бяла Слатина Кристин Касъмов, който вдига наздравица за новата кметска екстра, която категорично не може да се купи с кметска заплата, пише bTV. Чоков обаче не отговаря на журналистите от телевизията откъде са парите. Присъствието на екипа вбесява селския градоначалник, който заплашва, че ако припарят до сараите му, ще направи журналистите "на лютика".

Кметът на Галиче води съселяните си на море - преди изборите

Кметът на село Галиче Ценко Чоков обещава да осигури почивка на море за съселяните си – точно преди изборите. Чоков всъщност още ...

"Кой нормален човек на моите години, ако нема доказани пари, ще купи тая кола, откъде са парите, откъде са парите, твойта майка ми ги е подарила, доволна ли си?”, отговаря Чоков на въпросите на репортерите. 

Впоследствие кметът заяви, че преди 20 дни продал царевица за 400 хиляди лева. Въпреки многобройните проверки на данъчните, досега нарушения в сметките му не са открити. Новият автомобил все още не може да се ползва, тъй като не е регистрирана.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com