Близнаците Хасан и Ибрахим може да са дисквалифицирани от престижен музикален конкурс

9635
Близнаците Хасан и Ибрахим може да са дисквалифицирани от престижен музикален конкурс
Снимка: Facebook страница

Близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови са дисквалифицирани от престижно музикално състезание, съобщава БНТ.

На 23-ти май, след блестящо представяне на конкурса за млади таланти на организация Америкън протеже, близнаците се класираха на първите места. Кадри от грандиозната вечер няма, защото снимането на изпълненията беше напълно забранено в “Карнеги хол” в Ню Йорк. Въпреки това в следващите дни в YouTube се появи видеоклип от конкурса. За негов автор беше посочен бащата на близнаците. 

Търсят директор на Кукления театър във Варна

Министерството на културата обяви конкурс за директор на Варненския куклен театър. До момента поста заемаше Вера Стойкова. Кандидатите ...

"Трябва да съм първи ненормалник, за да вървя срещу децата си да правя подобно нещо - да снимам видеоклипове, при условие, че знам, че всичко е забранено”, каза бащата на момчетата Денис Игнатов, цитиран от bTV. Пред БНТ бащата също заяви, че не е снимал и качвал каквото и да е било в социалните мрежи. 

Семейството е получило писмо-молба, ако познават човека, качил видеото да го помолят да го изтрие. На въпрос дали Хасан и Ибрахим са дисквалифицирани, баща им подчерта, че това не е вярно. 

"Скъпи Ибрахим Игнатов и Хасан Игнатов, получихме много имейли от родителите на други участници, изясняващи, че вашите родители или гости са правили видеозаписи и са ги качили в YouTube. Очакваме участниците да са прочели ръководството за рецитала и да са осъзнали, че "Карнеги хол" е икона за музикантите, като музей със собствени традиции. Очакваме участниците да покажат своето най-добро поведение и респект към правилата на залата и ограниченията", се посочва в писмото, цитирано от Клуб Z.

„Абсолютно ние такова писмо не сме получавали. Който го е видял това писмо да го изкара на бял свят и аз да го видя като родител”, каза Денис Игнатов. 

МК обяви допуснатите до конкурс за директор на НГДЕК

Министерството на културата обяви допуснатите до конкурс за директор на Националната гимназия за древни езици и култури. Това са: Ваня...

И до този момент близнаците фигурират като призьори в конкурса за музикални таланти в Карнеги хол.

Снимката в официалната Фейсбук страницита на двамата братя, несъмнено е от концерта им в Карнеги Хол в Ню Йорк, пише БНТ,

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество