Бареков отрича да е организирал "рейда" в ТВ7

33229
Бареков отрича да е организирал "рейда" в ТВ7

Старият мениджмънт на ТВ7 дублира гнусните атаки срещу политическа партия "България без цензура" от нашите политически опоненти. Управлението на телевизията се държи сякаш адвокатства на ГЕРБ и ДПС. Това се казва в съобщение от пресцентъра на партията на Николай Бареков.

ТВ7 съобщиха, че дузина татуирани охранители, заедно с назначен временен синдик, са нахлули в офисите на медията. Ръководството на телевизията заяви, че това действие е продължение на "рейдърската кампания" от страна на "Ноу фрейм медия България" ЕАД, която от броени дни е собственост на Николай Бареков и неговото искане за обявяване на ТВ7 и ББТ в несъстоятелност.

"ББЦ няма как да влезе и никога не е влизала в тази телевизия. Нито един служител от офисите на партията не участва в новото ръководство на телевизията, което се представлява от синдик. Синдикът е вътре, защото компанията "Ноу фрейм медия България" ЕАД заведе иск заедно с още няколко компании, на които телевизията дължи многомилионни суми от години. Единствената връзка с Николай Бареков е, че "Ноу фрейм медия България" ЕАД реализира за ТВ7 неговото предаване "България без цензура" за сезон октомври 2013", казват от ББЦ.

Медийният цирк

От около месец държавата се тресе на всички възможни нива от развода между ДПС и БСП. Като се започне от атаките срещу банките, продълж...

"С днешна дата сумите, които телевизията дължи на тази компания, са около 5 милиона лева. За жалост вместо да плати, г-жа Тошева и ТВ7 станаха страна в политическия процес и сипят гнусни атаки срещу мен и самата партия", заяви председателят на ББЦ.

Николай Бареков изрази тревогата си за стотиците уволнени от ТВ7 служители, както и за тези, които смятат да напуснат, отвратени от отношението към един от създателите й. Надявам се синдикът да спре финансовите машинации и подмяната на договори, за които знам, че са извършвани през последните седмици в деловодството и в кабинета на изпълнителния директор на телевизията, каза Бареков. Според него, дълговете на медията, са достигнали стотици милиони левове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com