Адв. Емил Василев: Протестиращите срещу ромите са хора на Николай Бареков - Дудука и Бисер Петното

15803
Адв. Емил Василев: Протестиращите срещу ромите са хора на Николай Бареков - Дудука и Бисер Петното

Адвокат Емил Василев, който е и бивш депутат от РЗС  написа във своя Facebook профил, че хора на Николай Бареков и Бисер Петното вземат пари да провокират сбивания и безредици близо до ромските махали в София.

Според него те са част от опасен сценарий, чрез който да се нагнетява напрежението и изкуствено да се подклаждат етнически конфликти. "На снимката в долната публикация е едно агресивно и психично болно момче, което познавам лично от миналите местни избори във В. Търново. Тогава беше в екипа на група криминално проявени лица, които вкараха като общински съветник съпругата на ММА-боец - известна телевизионна водеща, особено в ТВ7.

В "Орландовци" готвят нов протест*

Засега обстановката в „Орландовци” обстановката е по-спокойна, но хората се заканват, че довечера ще има нов протест. Снощ...

После това болно момче стана част от групата псувачи, която обикаляше България с катуна на Дудука. После го видях с хората на Бисер Петното, когато обсаждаха дома на Бойко Борисов. После го изключиха от гражданско сдружение "Сила" заради множество сигнали за непровокирани нападения на улицата над невинни граждани. Сега се бие с циганите в Орландовци. Това ли са българските "патриоти"? И за кого работи това болно момче, за Дудука? Кой плаща на тия да провокират безредици и после да ги дават по медиите?", написа Василев в социалната мрежа.

В коментарите Василев стигна още по-далеч като заяви директно, че протестиращите са хора на Николай Бареков - Дудука и Бисер Петното. "Някой си играе с огъня и полицаите вместо да протестират да видят кой дава пари на агресивни типове и медии да създават етническо напрежение в България. Тоя на снимката се друса като невидял. Дудука навремето им даваше пари да се друсат и да ходят по неговите събрания", каза адвокатът.

"Гордеете ли се наркоманите, които ходят да се бият с циганите в гетата. Вдигна ли се националното ви самочувствие, че двама-трима бяха бити. Радвате ли се как платени медии насъскват хората на етническа основа", пише още в профила си Емил Василев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com