Звезден концерт във Велико Търново бори хепатита

10129
Звезден концерт във Велико Търново бори хепатита

Под звездите в летния театър във Велико Търново ще се проведе благотворителен концерт в подкрепа на Национална информационна кампания „Хепатитът до мен“.

На голямата сцена в стара столица ще се качат Йоана Драгнева, Милен Кръстев, Тодор Георгиев, Джулия Христова, Искрен Пецов, Стефани Борисова, Теди Кацарова и Жоро Терзиев. Всички те на 26.09.от 20:00 часа ще кажат НЕ на хепатита за пореден път и ще приканят търновци „Изследвайте се!“.

Една година живот на инат

Христо Гешов е носител на вируса хепатит Б, в следствие на който, развива чернодробна цироза в напреднал стадии. Неговата история трогн...

Концертът е организиран от Фондация „Христо Гешов“ съвместно с Община Велико Търново, която е шестата община подкрепила организацията на хепатитно болния. Цената на билетите е символична и е на стойност 5,00 лева.

Това е шестият такъв концерт, който организират от  фондацията, като с всички събрани средства ще бъдат закупувани скринингови тестове за хепатит Б и Ц, както и ще бъдат подпомагни хора изпаднали в крайна нужда.

До момента от организаторите успяха да изследват в няколко града напълно безплатно за коварния вирус, а в края на септември ще бъдат изследвани и жители на цяла бургаска област.

Очаква се на големия концерт в Търново Йоана Драгнева да представи и най – новата си песен и клип – „Силен и див“ . В клипа на младата изпълнителка взеха участие редица популярни личности включително и Златка Димитрова.

Габрово посреща благотворителния концерт на кампания "Хепатитът до мен"

Тази събота (26.04) Габрово ще стане четвъртият домакин на благотворителен концерт в подкрепа на борбата с хепатита. За място е избрана...

„Очакванията ни за този концерт са големи. Търновци се славят с големите си сърца и аз вярвам, че те ще подкрепят една такава инициатива и ще бъдат част от нас", каза Христо Гешов, който е и лице на кампанията за борба с хепатита.

Кампанията му и самият концерт бяха подкрепени от редица фирми и организации, а за голямото събитие тече трескава подготовка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com