Засилен трафик към София в края на почивния ден

5017
Засилен трафик към София в края на почивния ден
Снимка: БГНЕС

Днес се очаква интензивен трафик в посока София. Изтичат дългите празнични дни между 1 и 6 май, които много българи избраха да слеят в по-продължителна ваканция.

От Пътната полиция ограничават до 20.00 часа движението на тежкотоварни превозни средства над 12 тона по автомагистралите и по определени по-натоварени участъци от републиканската пътна мрежа, съобщава националното радио.

Ден на труда - ден и на задръстванията

Още в края на автомагистрала "Струма", която свършва на 5 км преди град Дупница, се образува тапа и в двете пътни платна, предаде БГН...

Заради очаквания увеличен трафик от Пътната агенция въвеждат временна организация на движението по някои от пътищата. До 19.00 часа ще има две ленти за движение по път Е-79 в посока Перник-София. Временна организация за празника има и в някои участъци на магистралите "Хемус" и "Тракия". Движението по виадуктите "Елешница" и "Бебреш" на магистрала "Хемус" ще преминава в две ленти в посока София и в една лента - в посока Варна. Като алтернативни маршрути на автомагистралите "Хемус" и "Тракия", може да се ползват проходите на Петрохан, Шипка, Троянския проход и Прохода на Републиката и подбалканския път.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com