Забранява се движението по северното платно на бул. "Цариградско шосе" между Окръжна болница и бул. "Д-р Г. М. Димитров"

9610
Забранява се движението по северното платно на бул. "Цариградско шосе" между Окръжна болница и бул. "Д-р Г. М. Димитров"
Снимка: БГНЕС

От 4.30 часа днес до 24.00 часа на 20 август се забранява влизането на превозни средства по северното пътно платно на бул."Цариградско шосе" между спирка "УМБАЛ Св. Анна"/Окръжна болница/ и надлеза над бул. "Д-р Г. М. Димитров", съобщават от пресцентъра на Столичната община.

Движението ще се извършва двупосочно в южното платно на бул."Цариградско шосе" в същия участък.

Нова промяна в движението по Цариградско шосе

Нова реорганизация на движението по ремонтиращия се в момента булевард "Цариградско шосе" влиза в сила от вторник. От 04.30 часа на 29...

В посока центъра линиите на обществения транспорт ще се движат без промяна в маршрутите, спазвайки въведената временна организация на движение. Спирка "УМБАЛ Св. Анна" ще се измести на 170 м назад преди изхода от северните локали на бул. "Цариградско шосе".

В посока Пловдив автобусните линии ще се движат по маршрутите си като спазват временната организация на движение. Местата на спирките се запазват. Спирка "Държавна печатница" ще се възстанови на постоянното й място.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com