Временно спиране на тока днес в област Видин

12748
Временно спиране на тока днес в област Видин
Снимка: Thinkstock

Днес през периода от 13.00 до 16.30 часа в 18 населени места в област Видин ще бъдат извършени изключвания на електрозахранването. Това са поискали от Електроенергийния системен оператор (ЕСО), съобщи DarikNews.

Селата, които остават без електрозахранване са Градец, Динковица, Плакудер в община Видин, гр. Брегово и селата Ракитница, Тияновци, Калина, Балей, Връв, Гъмзово, Делейна, Косово и Куделин в община Брегово, както и селата Ново село, Винарово, Ясен, Неговановци и Флорентин от община Ново село. Изключването се налага заради ремонт в подстанция „Гъмзово". Подробна информация за планираните прекъсвания може да бъде намерена на корпоративния уебсайт www.cez.bg. Клиентите на ЧЕЗ могат да получат допълнителна информация за прекъсванията на електрозахранването на денонощната телефонна линия 0700 10 010.

Кражба на меден проводник оставя видинско село без осветление

Във видинското село Акациево е извършена кражба на 105 метра меден проводник, което е оставило части от населеното място без улично осв...

 От 2014 г. на разположение на клиентите е и мобилната версия на сайта на ЧЕЗ www.m.cez.bg. Тя съдържа уникално за България онлайн приложение „Планови ремонти и аварии", където клиентите имат възможност да получат информация в реално време за непланираните прекъсвания на захранването в техния район, както и за очакваното време за възстановяване на електрозахранването.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)
Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 27 април. Какви ще са температурите?  През...