Вложи сърце в Коледната украса с LINDOR!

20479
Вложи сърце в Коледната украса с LINDOR!

За много хора украсяването на дома за Коледа е истинското начало на празничните дни. Тогава с удоволствие можеш да посрещнеш всичките си роднини и приятели в Коледна атмосфера и празничен уют.

Коледните червени, бели и златни цветове на бонбоните LINDOR са изключително подходящо и оригинално допълнение към домашната Коледна украса. Освен това служат не само, за да радват окото, а и за да ви осигурят незаменими мигове наслада от нежно-топящ се шоколад, създаден от страстта и отдадеността на майсторите на шоколада Lindt. Сподели тези мигове с коледните си гости, за да ги впечатлиш!

Меките бонбони причиняват най-много кариеси

Вкусните меки бонбони с пълнеж са най-опасни за зъбите и най-много предразполагат към кариеси. Това сочи ново проучване, пише БГНЕС. М...

Превърни коледната трапеза в неповторимо произведение на изкуството със зашеметяващ детайл в центъра й! Използвай стойка за сладкиши, фруктиера или импровизирай с налични съдове с ефектна и подходяща за случая визия и форма. Разположи своята селекция от кръглите шоколадови бонбони LINDOR и декорирай с клонки, сушени плодове, борови иглички. Само не прекалявай! Обикновено по-малкото се оказва повече! При всички случаи ще постигнеш търсения „уау” ефект още с влизането на гостите в стаята!

Още за инициативата може да откриете на сайта на компанията.

Стани фен във Фейсбук и участвай за шоколадови награди!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com