Варна е последният град с 4G LTE мрежа от Макс

90043
Варна е последният град с 4G LTE мрежа от Макс

Телекомуникационният оператор Макс започна да предлага своите услуги за супер бърз 4G LTE мобилен интернет и във Варна през този месец. Включването на града към първата и единствена в България търговска 4G LTE мрежа е в изпълнение на плановете на оператора за 50% покритие на градското население до края на 2014 г. Покритието на големите градове и туриститеческите дестинации, които хората посещават, е основен приоритет за оператора. Потребителите във Варна ще могат да избират от абонаментни планове, осигуряващи високоскоростен мобилен интернет, със скорост на сваляне до 75 Mbps.

Варна е седмият град, в който Макс предоставя услугите си, след София, Стара Загора, Русе, Сливен, Банско и Плевен. 4G LTE е най-доброто решение за мобилен интернет достъп от гледна точка на възможности за потребителите – много високи скорости за даунлоуд и ъплоуд и ниско времезакъснение. Още повече, че това е най-съвременният стандарт за мобилен пренос на данни и най-бързо развиващата се мобилна технологична система. Всичко това е вече реалност в България, благодарение на 4G мрежата, изградена от Макс.

4G услугата е достъпна чрез СИМ карта и няколко устройства за достъп: USB модем за свързване към лаптоп; мобилен WiFi рутер (така нар. Бисквитка) за връзка дори и в движение на до 8 устройства – смартфони, таблети, лаптопи и други; WiFi рутер за дома и офиса. Потребителите могат безпроблемно да използват своя интернет за интерактивни игри, сваляне на филми, музика, стрийминг, както и за браузване.

Потребителите в България могат да се възползват от 5 абонаментни плана за 4G LTE мобилен интернет със срочен договор и неограничен интернет трафик, както и 2 абонаментни плана за 4G LTE мобилен интернет с таблет, на много конкурентни цени. Настоящата промоция на Макс включва месечни абонаментни планове с най-новия 4G LG таблет - LG G Pad 8.0, на цена от 99 лв. и план Easy Tab 35B. Предложението включва неограничен интернет трафик с 35 GB месечно на максимална скорост и двугодишен договор.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com