В Русия наредиха Борисов до Меси и Роналдо

5919
В Русия наредиха Борисов до Меси и Роналдо
Снимка: БГНЕС

Руското издание Чемпионат.ру подредиха интересна класация - на известни футболисти, отказали да получат награда, след като са били избрани за най-добри в мач или турнир. Сред играчите попадна и премиерът на България Бойко Борисов, нареден до звезди като Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Яя Туре, предаде Стандарт нюз.

Министър-председателят бе определен за Най-добър играч на България за 2011 година в допитването до феновете. Той обаче отказа да получи наградата си.

Борисов: Стабилността на ЕС и на еврозоната е от първостепенно значение за България

За България стабилността на ЕС и на еврозоната е въпрос от първостепенно значение, заяви министър-председателят Бойко Борисов по време ...

"През 2011 година премиерът на България играе за третодивизионния Витоша. През същата година феновете го избират за футболист №1 на страната, изпреварвайки не кой да е, а Бербатов. Политикът-футболист изпреварва тогавашния играч на Манчестър Юнайтед с почти два пъти повече гласове. Това не доставя радост на Борисов, който назовава гласуването "протестно", свързано с кризата в българския футбол. Премиерът предлага да се отмени или да се връчи "Футболист на годината" на победителя в номинацията "Най-добър млад играч"", пишат от изданието, цитирано от Big5.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com