В Пловдив нападнаха автобус от градския транспорт

10423
В Пловдив нападнаха автобус от градския транспорт
Снимка: БГНЕС

Нападение и опит за саморазправа в автобус от градския транспорт на Пловдив се разиграло в следобедните часове, съобщи БГНЕС.

По-възрастен мъж и младеж, гол до кръста са атакували превозното средство, а заедно с тях момиче е удряло по прозорците. Шофьорът е обърнал автобуса и се е върнал по трасето,  след като е  направил маневрата по средата на оживения път.

Ръководството на ГЕРБ в Пловдив напусна заради избора на кандидати за кметове

Само за няколко дни ръководството на ГЕРБ - Пловдив област напусна. Причината - несъгласие с начина, по който се налагат и номинират ка...

Информационната агенция пише още, че има предистория на насилието. Момичето е пътувало няколко пъти със същия автобус и се е държало скандално - нагрубявало шофьора и кондукторката и е ругаело.

Днес шофьорът не й разрешил да влезе в превозното средство, затова тя извикала подкрепление. За повече сигурност, екипът на СОТ, който се отзовава на местопроизшествието, ескортира автобуса по трасето му, а водачът останал разочарован от решението на началниците си от да не сигнализират в полицията.

Напомняме, че преди няколко седмици в София 19-годишен младеж извади нож-пеперуда и наръга двама души – баща и син. Случката се е разигра в столичния автобус 83, в квартал „Надежда”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com