Утре е неучебен ден за всички училища в община Габрово

25757
Утре е неучебен ден за всички училища в община Габрово
Снимка: Getty Images/Guliver

27 октомври е обявен за неучебен ден за всички училища на територията на община Габрово, съобщиха от пресцентъра на общината.

Във връзка с обявеното бедствено положение в общината са въведени следните временни ограничения: Забранява се движението на неподготвени за движение при зимни условия МПС; Препоръчва се ограничение на движението на личните МПС без спешна необходимост; Забранява се паркирането на МПС в района на съдовете за смет. На територията на общината има затрупани и блокирани от преспи участъци от общинската пътна мрежа, с невъзможност за движение на МПС. Невъзможно е движението на автобуси от ОПТ в посока Габрово – Севлиево, Габрово-Дряново-Велико Търново.

Бедствено положение и в Севлиево

Кметът на Севлиево Иван Иванов е обявил днес в 15 часа бедствено положение на територията на общината заради усложнената зимна обстанов...

Преустановено е движение на влакове на територията на общината. Блокирани са 45 човека, от които 20 ученици на гара Съботковци. Има блокирани десетки автомобили с неподходящи за сезона гуми. Лишени от ел. енергия са 5 квартала и 60 села от община Габрово. Преустановено е движение на прохода Шипка, поради обилен снеговалеж и паднала дървесна маса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com