Това е нападателят на Вики

47006
Това е нападателят на Вики

Мъжът, когото полицията издирва във връзка с нападението над младата студентка Виктория Христова, се казва Салахедин Бин Аладин. Той е на 20 години и е от Алжир.

Салахедин е имал връзка със столичен травестит от няколко месеца. Именно той е издал адреса на пребиваване на 20-годишния мъж от Алжир, информира БНТ.

20-годишно момиче намушкано от арабин в центъра на София

20-годишно момиче е било наръгано няколко пъти от мъж от арабски произход на столичната улица „Пиротска", съобщава "Фокус". ...

Снимката е намерена от източници на телевизията. Аладин е незаконно пребиваващ в България. Статутът му в момента е на кандидат-бежанец до 7 май.

Столичната полиция издирва Салахедин Бин Аладин. Хората, които имат информация къде може той да бъде открит, да позвънят на тел. 112 или да съобщят в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

До момента разследващите са задържали за проверка около 60 души. 13 от тях са оставени в ареста, а другите са освободени. Установено е, че нападателят на младата продавачка е без статут на бежанец. Разследващите проверяват всички места в столицата, където се събират големи групи чужди граждани, но към момента без резултат, предаде Дарик.

Установяването на извършителя допълнително е затруднено от това, че повечето от хората, които полицията проверява, не разполагат с каквито и да е лични документи.

Реформаторският блок дава предложения относно бежанската криза

Пакет от мерки за решаване на проблема с бежанците предложиха от Реформаторския блок по време на нарочна пресконференция. Как може да ...

Нападението над 20-годишната студентка стана около 02.00 часа през нощта на 2 ноември. Виктория е била нощна смяна в магазин за алкохол и цигари на улица „Пиротска", където работи като касиерка. Около 02.00 часа в магазина влязъл чужденец, който след спречкване с момичето и нанесъл над 10 удара с нож по гърдите, шията и ръцете.

Мъжът успял да отмъкне около 300 лева от касата на магазина, след което избягал. Разследващите разполагат с видеозапис от камерите в района, от които се вижда целият развой на инцидента.

Виктория е настанена в болница, но няма опасност за живота й.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com