Технологични хакери и уеб специалисти в третото издание на How.Camp 2014 Велико Търново

18769
Технологични хакери и уеб специалисти в третото издание на How.Camp 2014 Велико Търново

Над 400 програмисти, уеб девелопери, дизайнери, хардуерни специалисти, ИТ мениджъри от различни нива и всички, които се интересуват от бъдещето на уеб ще се съберат на „How.Camp 2014” във Велико Търново, което ще се проведе на 25-ти октомври тази година.

Единадесет лектора от световни и български компании ще разкрият пред аудиторията тайните на уеб пространството и програмирането. „Технологични хакери и уеб специалисти  от световна величина ще споделят реални казуси от практиката си”, съобщи организаторът Богомил Шопов и допълни, че след всяка лекция „можете да продължите дискусията с лектора и да му зададете своите въпроси или да споделите своя опит.“

До момента за „How.Camp” са се регистрирали над 270 души от цяла България.

Събитието ще се проведе в голямата зала на великотърновския театър „Константин Кисимов“, което е гаранция за комфортното преживяване на всеки един от участниците.

How.Camp е третото по рода си специализирано събитие, което се организира извън София, а старата столица е избрана като локация, за да могат специалистите от тази област да напуснат ежедневната си обстановка и да срещнат нови приятели и колеги. Това, което отличава събитието от повечето такива в бранша е, че лекторите, които ще участват , ще бъдат кратки в презентациите си, но за сметка на това ще споделят факти от практиката си. Всеки от публиката ще има възможност да задава въпросите си.

Лекарите бягат от България, софтуерните специалисти се връщат

От вчера, 1 януари, още три европейски държави отвориха трудовия си пазар за българи и румънци – Великобритания, Белгия и Холанди...

Матиас Биненс и Теему Арина са професионалисти, с които всеки би искал да обмени опит. Матиас е един от най-добрите JavaScrips програмисти в света, който е част от Opera. Той ще разкаже за това как Java Script може да работи с Unicode и защо.

Теему Арина е технологичен предприемач и био-хакер, лектор на много конференции в цял свят и ще сподели своята визия за това дали е време човек и машина да станат едно цяло и как се получава на практика. „Човек е един голям софтуерен проект, които може да бъде модифициран“, твърди той.

Това е двайсет и второто от поредицата събития организирани от екипа на конференцията в Бургас, Русе, Варна, В. Търново, Сливен, Белград и Прага. С това събитие се отбелязва и 10 годишнината от първото събитие проведено през 2004 година в гр. София.

Инициаторът и основен организатор Богомил Шопов е от 2000 година в този бранш. Работил е като като програмист, уеб-архитект, мениджър, консултант, маркетинг специалист и всичко свързано с уеб пространството. Последните 6 години, работи със  стартиращи фирми, като ги консултира и им помага да се развиват.

Всичко за HowCamp 2014 Велико Търново виж тук:  http://www.how.camp

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com