ТВ7: Целта е телевизията да бъде придобита за жълти стотинки

15308
ТВ7: Целта е телевизията да бъде придобита за жълти стотинки

Налице е класическа схема чрез натиск телевизията да бъде придобита за жълти стотинки. В тази схема участват едни и същи лица. Това казаха водещите на новините на ТВ по повод натиска от страна на синдика Велков срещу ТВ7.

В дебата участваха Валентина Войкова, Петя Стефанова, Николай Чадаров, Атанас Атанасов и директорът на новините Анатоли Стайков.

Схемата е измислена така, че в крайна сметка всичко да изглежда законно, казаха още журналистите. Те отново припомниха скандалният договор на синдика Велков с охранителната фирма Делта груп за 750 000 лева без ДДС.

"Абсолютна лъжа е твърдението на Велков, че в сметките ни няма пари. Ако е така, защо ще ги запорира. В сметките ни има достатъчно средства за изплащане не само на заплатите, но и за цялостната дейност на телевизията", казаха още журналистите.

Те съобщиха, че ще има разследвания и от тях ще станат известни лицата, които участват в схемата за натиск с цел ликвидиране на медията и ще направят всичко за да възстановят доверието на зрителите.

"Генералният проблем е абсолютното нарушение на закона и липсата на каквато и да било адекватна реакция. Ние трябва да живеем в държава, в която върховенството е на закона. За какво говорим в противен случай", попита Валя Войкова.

Кошлуков: Опитват да свалят телевизия, излязла извън контрола на определени политици

Временният синдик застрашава свободата на словото. Това съобщи изпълнителният директор на ТВ7 Емил Кошлуков, предаде БГНЕС. Според К...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество