Строителите на магистрали подновяват протестите си

9088
Строителите на магистрали подновяват протестите си
Снимка: БГНЕС

Автомагистрали „Черно море” подновяват протестите. В 12.00 часа работниците ще се съберат на кръговото кръстовище на 7-ми километър. Това съобщи синдикалният лидер на дружеството Господин Янков.

Той определи провелата се вчера среща в София с управителя на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Стефан Чайков като неползотворна, предаде Фокус.

Шуменските строители възобновяват протестите от утре

Днес се проведе среща между представители на "Автомагистрали - Черно море АД" и шефът на Агенция "Пътна инфраструктура". След нея финан...

КНСБ продължават да водят преговори и да търсят среща с министъра на финансите и премиера Пламен Орешарски. „Г-н Чайков най-общо казано знае три думи - нямам пари, не знам, не мога’’, заяви Господин Янков. Той каза още, че са били лъгани за внесеното постановление в Министерски съвет, което е трябвало да стане през февруари, а всъщност е внесено на 27 юни.

Относно разглеждането на изпратените сертификати за извършените строително-ремонтни дейности от Автомагистрали „Черно море” синдикалният лидер на дружеството заяви, че те се бавят умишлено. Днес се очаква в дружеството да постъпят 2 400 000 лв. от АПИ. С 600 000 лв. ще бъдат изплатени заплатите на служителите за месец май. Остатъка ще се използва за погасяване на задълженията към подизпълнителите, които не са получили нито лев от началото на година, уточни Янков. Все още не е ясно докога ще продължат протестите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com