Стотици доброволци се записаха за пролетното почистване на Шумен

8259
Стотици доброволци се записаха за пролетното почистване на Шумен

Пролетното почистване на Шумен ще се състои на 26 април, а за участие в инициативата до момента са се записали над 300 доброволци.

На самия ден ще бъдат разкрити три пункта, на които ще се раздават консумативи - в кв. „Боян Българанов" до ОДЗ „Светулка" в близост до спирката на Обръщача, в кв. „Тракия" - на ул. "Тракия" пред популярен хипермаркет и пред сградата на Община Шумен, информира Дарик.

Предстои основен ремонт на гарата в Шумен

Според представители на националната компания „Железопътна инфраструктура" ремонтът ще започне в началото на следващата година и ...

От общинската дирекция „Инспекторат" напомнят, че дежурните им телефони са 857730 и 857750. Те ще бъдат на разположение през целия ден на 26 април.

„Много е важно да получаваме своевременни сигнали за събраните отпадъци и местонахождението им, за да направим организация за бързото им извозване", коментира Свилена Иванова. Тя подчерта още, че чувалите трябва да се поставят до контейнерите за битови отпадъци, а където не е възможно, да се разположат близо до пътя, за да се улесни прибирането им.

Пролетното почистване на Шумен продължава и през тази седмица. Създадена е организация за изчистване на района около борса „Калиакра", булевард „Мадара", ул. "Искър", ул. "Люботрън", ул. "Перуника" и кв. "Добруджа", района на Зиено и трафопоста на ул. "Странджа".

 

Водопровод на 12 века бе открит при изкопни работи в шуменско

Средновековната находка бе открита случайно в центъра на Велики Преслав при изкопни работи по обновяване на ВиК мрежата. Намерената ка...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com