Станишев гръмна Първанов

12095
Станишев гръмна Първанов
Аз не съм архар, скъпи, обръща се лидерът на БСП към Първанов в пародийната "Битка за левицата", завладяла YouTube

Видеоклип, който сблъсква на пародиен дуел Станишев и Първанов, обикаля YouTube.

Той е с участието на партийната вихрушка от БСП и интерпретира пародийно сблъсъка между двамата на предстоящия конгрес на червените на 19 и 20 май. Напрежението между двамата се изостри след като експрезидентът Първанов заяви твърдото си намерение да се кандидатира за лидер на БСП и тръгна да обикаля страната, за да убеждава членовете на партията за своята кандидатура.

Във видеото се виждат Румен Овчаров, Румен Петков, Михаил Миков, Корнелия Нинова и Антон Кутев. Те са представени като секунданти, облечени като руски аристократи. И самият клип, с чието създаване досега никой не се обвързва официално, е на руски език.

Румен Овчаров се обръща към Станишев с думите: Като оскърбен, вие стреляте първи, но Станишев отстъпва своето право. Тогава Първанов се прицелва и неговият опонент му се вижда като архар, подобен на този, за който Първанов беше обвинен в убийство в бракониерския лов на 7 ноември 2008 г. в резерват в Узбекистан. Тогава той отрече да е убил див планински овен "архар", който е вписан в Червената книга на защитените видове. Информацията за узбекския бракониерски лов бе разпространена от кореспондента на сайта ferghana.ru в Ургенч Сергей Наумов. Журналистът Сергей Ежков също потвърди информацията за лова в интервю, дадено по телефона за базирания в Лондон сайт Kafene.net.

След това обаче в клипа Първанов пропуска, а зад едно дърво надничат Татяна Дончева и Георги Кадиев, любопитни как ще се развие ситуацията. Станишев се явява отново в предишния си вид, прицелва се и се появява надпис: "Я не архар, дорогой! 48-и конгрес на БСП. Битката за левицата".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com