Според Борисов Бисеров е първата птичка, която ще отлети, следват Цонев и Местан

15227
Според Борисов Бисеров е първата птичка, която ще отлети, следват Цонев и Местан

Христо Бисеров е само първата птичка, която ще отлети, това каза пред журналисти в Дулово лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде “Фокус”. По думите на Борисов - Ахмед Доган вижда как буквално се срива, сатанизира се неговата партия.

"Аз мисля, че Бисеров е само първата птичка, която ще отлети. След това следват Цонев и Местан. Това, което те направиха с държавата в момента, аз образно съм се изразявал - как насилват столетницата БСП. БСП не управлява в момента. БСП има министър и половина - Ангел Найденов, военният министър, поради връзката си, че жена му е зам.-председател на парламента, не за друго, и Вигенин, външен министър, защото той е приятел на другата... Това е управлението на БСП в момента. Всички други министри пряко и непосредствено се ръководят от ДПС, включително и службите", каза Бойко Борисов.

Цветанов: Докато бях министър, бюджетът за СДОТО беше не повече от 20 млн. лв.

Докато бях министър, в бюджета на МВР през всички тези години бюджетът, който беше осигуряван за тази служба – СДОТО – бяха...

Колкото се може по-бързо - предсрочни избори. Дори и до момента като щета това, което вече нанесоха на държавата. Милиард и триста милиона опукаха в БЕХ и НЕК, с разликата в тока. Един милиард още заем, който взеха. Представете си - утре се върне ГЕРБ, трябва два милиарда и триста отнякъде да намерим. Откъде? Пак трябва да се стягат коланите. Как да излезеш и на тези хора да им кажеш: Понеже сега онези крадат пари, утре вие ще ги платите, като пак стегнем коланите. Кой ще гласува за нас? Другото, да ги излъжем, не става", каза Бойко Борисов.

"Затова обикаляме и казваме на хората - с всеки изминал ден, ви задължават да плащате, вие и децата ви, още повече. Опитвам се да им обясня на най-разбираем език; ако на това дете майка му вземе десет хиляди лева, трябва да ги върне. И ако ги вземе за образование, ако ги вземе за някакъв бизнес да направи - ок, но ако ги вземе, за да ги похарчи за рокли, чанти и храна, това дете ще плати след това с лихвите. И няма да може да ги плати. Това е, образно да ви го кажа. Ако държавата взимаше този заем, да развива икономиката, да направи електронно правителство - съгласен съм. Те ги взимат 500 милиона лева са заложили в бюджета, които изобщо не казват къде ще отида. До Нова година да останат, половин милиард лева няма да ги има. Всеки път ви казвам - колко пари струва, за колко време е направен, и че е направен само с 20 процента от вашите пари. Другите, 80-те процента, са на германците, на финландците, на холандците" - каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com