Спират водата в кв. Бояна

9174
Спират водата в кв. Бояна
Снимка: Thinkstock

На 23 септември във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. "Поп Евстати Витошки" в кв. "Бояна" , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 10:30 часа, съобщават от "Софийска вода".

Без вода ще са живеещите в района на: ул. "Поп Евстати Витошки" от ул. "Севестократор Калоян" до ул. "Кумата" , ул. "Комините" от ул. "Буките" до ул. "Поп Евстати Витошки"

Липсата на водни ресурси може да провокира нови военни конфликти

Сред световните проблеми и заплахи трябва да се добави още една – влиянието на промените в климата в международните отношения. В ...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. "Кумата" и ул. "Буките".

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения и монтаж на спирателни кранове на бл. 142А в кв. "Хиподрума", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа в бл. 142А

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. "Добри Христов" и ул. "Кюстендил".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Деца пиха белина вместо вода в САЩ

В американския град Джърси, щата Ню Джърси, 28 деца от детска градина попаднаха в болница, след като се отровиха с дезинфекционен разтв...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com