Спецполицаи объркаха адреса - нахлуха зрелищно при баба и дядо

19674
Спецполицаи объркаха адреса - нахлуха зрелищно при баба и дядо
Снимка: БГНЕС

Полицаи нахлуха в къщата на 90-годишен пенсионер и съпругата му при специализирана операция в Оряхово рано тази сутрин.

При акцията униформените счупили вратите и прозорците на жилището на улица "Левски" № 21. След като разбрали, че са сбъркали адреса, те се извинили, предаде БГНЕС.

Минути след пет часа сутринта Йорданка Торбова е събудена от съпруга си, след като пред къщата на семейството започва полицейска акция. Униформените, за които жената предполага, че са от жандармерията, нахлули в дома им, чупейки прозорци и врати. "Идват и разбиват вратите, външната врата, айде тя е заключена, обаче на кухнята е отключена и нея разбиват. След това отиват на горния етаж и понеже там загражденията са с ПВЦ, махат стъклото и влизат вътре. Има стая, която е заключена, разбиват и нея. После разбрахме, че съседният блок също е 21. Отиват там и го откриват този, който търсят", разказа жената.

След като разбрали, че грешат адреса, полицаите се извинили на семейството пенсионери и отишли да задържат търсения човек, който живее на същата улица. Пред БНР възрастната жена попита кой ще плати щетите след акцията на МВР в дома й.

"Аз им казах, може ли такова нещо! Сега ние как ще живеем. Нощеска да бъде отворено, айде има остъкление тука, ще заключим тази врата. Ама не е приятно това нещо", оплака се жената.

Министърът на вътрешните работи Йордан Бакалов е разпоредил проверка по случая. На място е директорът на полицията във Враца, който ще възстанови щетите на семейството.

Труп на мъж е бил открит в коритото на р. Елов дол

Труп на 53-годишен мъж е бил открит в коритото на река Елов дол, в тетевенското село Глогово, съобщават от областната дирекция на МВР в...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com